Dins del racó > Blog > El perquè de tot plegat

El perquè de tot plegat

15/03/2013

A partir de que vaig començar a sospitar que estava malalta, lo primer que vaig fer, va ser informar-me sobre el que creia que tenia. Quan em van dir que no només tenia raó en les meves sospites, si no que tenia més afeccions de les que em pensava, la meva reacció va ser exactament la mateixa, informar-me bé sobre les meves malalties, per poder posar fil a l'agulla i no quedar-me de braços plegats, per intentar poder aconseguir recuperar la salut que creia que havia tingut i que no tinc clar haver tingut mai.

Ara ja fa una mica més de 2 anys i mig que sé què tinc, i durant aquests 2 anys llargs he après moltes coses, unes a base de llegir i llegir, i llegir encara més i una mica més encara, i les altres, doncs posant-me a estudiar de nou. No pensava pas que amb 33 any em posés a estudiar altre cop, i menys quan la meva salut domina sobre la meva vida i no sempre puc fer allò que vull fer en el moment que em ve de gust fer-ho. Però coses de la vida, m'hi he tornat a posar, i he de dir que estic satisfeta de com han anat les coses al respecte.

Estar malalta d'SQM comporta molts canvis, no només canvis de vida, si no també de mentalitat, es trenquen molts esquemes, i moltes coses que tu tenies coll avall com veritats supremes, s'esfumen en l'aire com el fum d'un llumí. I un d'aquests canvis es el de veure la medicina des d'una altra perspectiva, els medicaments habituals, els que s'han trobat sempre a la farmàcia, els alopàtics, ni ens convenen, ni els solem tolerar, per una banda això fa que, la majoria, busquem especialistes que en cas de donar-nos algun tractament, aquest sigui lo més natural i exempt de químics com sigui possible i per una altra banda, molts ens interessem en arees que avans de saber de la malaltia, o bé no ens havien interessat mai, o no n'haviem ni sentit a parlar. Alguna cosa es desperta dins de molts, alguna cosa que fa que la curiositat i les ganes d'aprendre creixin a mida que creix el nostre coneixement.

Avui he decidit que vull compartir les coses que he après i les que aniré aprenent a mida que passi el temps. Perquè diuen que el saber no ocupa lloc, i la informació es poder. Així que us dono la benvinguda al meu nou bloc, que començo amb molta il.lusió, i espero poder dedicar-li el temps suficient perque vagi creixent de mica en mica.


Benvinguts al Racó Natural de la Gènia!Comentarios

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos