Unes pinzellades sobre mi...

Com alguns ja sabreu, em dic Eugènia, tot i que a mi mateixa em dic Gènia i és el nom que m'identifica, tinc 34 anys i gairebé en fa 4 que vaig saber que estava malalta, gairebé des de tota la vida, d'Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica, Sensibilitat Química Múltiple, Fibromiálgia i Electrohipersensibilitat, evidentment no vaig començar amb tot de cop, però si és com he acabat. He de dir que aquestes no són les coses que em defineixen, no són lo que sóc jo, però sí formen part de mi, una part important, i m'acompanyaran sempre en el trajecte que és la vida.
M'agrada escriure, m'agrada cuinar, també m'agrada aprendre i compartir allò que aprenc amb els demés, totes aquestes coses les faig quan m'ho permet la salut, que no és sempre quan voldria fer-les, però no em dono mai per vençuda, i si no puc avui, podré demà. Quan la salut m'ho permet, em prenc el luxe de cuinar una mica,  que com ja he dit, és una de les coses que m'agrada fer, i intento compartir les receptes que vaig fent i tastant, al meu receptari.
Fa  gairebé 4 anys que tinc diagnòstic en ferm, i des d'aleshores la meva vida ha fet un gir de 180º, han canviat moltes coses, que ara no anomenaré, ja que parlo d'elles en el meu altre blog "La Llàntia de la Gènia", del que sí parlaré aquí és de la meva manera de veure la salut, doncs la idea d'aquest blog és tractar aquesta temàtica.
La meva manera de veure les coses ha canviat tan dràsticament, tant que, per què us en feu una idea, us explicaré que he passat de pensar que "si la homeopatia és lo mateix que un placebo, a mi no em funcionaria" (frase que li vaig dir a la meva germana fa uns 10 anys més o menys, quan em va suggerir d'anar a veure el seu homeòpata per primer cop), a directament estudiar homeopatia i graduar-me en el primer curs d'homeopatia de l'Institut Homeopàtic de Catalunya. Actualment he acabat el curs de Tècnic en Herbodietètica a l'escola LAIA·NATUROPATIA, i, a part de que m'ha agradat molt, estic molt contenta de com han anat les coses :), en aquets curs he estudiat Fitoteràpia, Oligoteràpia Catalítica, Oligocatàlisi Bionutricional, Sals de Schüssler, Dietètica i Nutrició i també sobre els diferents Complements Dietètics dels que ens podem beneficiar.
I bé, com explico al primer post del blog, m'he decidit a compartir-hi les coses que he après i les que aniré aprenent, espero que siguin del vostre interès, com ho han estat i ho son del meu.
Una altra cosa que és important en la meva vida és la de informar a la societat sobre els tòxics que ens envolten i la d'ajudar, com sigui, a que canvii la situació que patim la gran majoria de malalts ambientals. Per fer-ho la meva parella i jo hem muntat una petita i encara molt jove ONG que es diu Anti-Tòxics i de la que actualment en sóc la presidenta, tot i que no es algo que m'agradi dir, més que res perquè no és una paraula que m'agradi precisament,  potser prefereixo dir que en sóc representant, si de cas. Esperem ser un punt més de pressió i de informació i que entre tots els que estem lluitant pel mateix, aconseguim canviar les coses. A part del web de la ONG també podeu visitar-ne el blog aquí, on hi anem publicant notícies ambientals.
Crec necessàri que, si algú escriu un blog on hi tracta temes de salut, qui arribi al blog pugui conèixer una mica qui està darrera les lletres que llegeix, ja siguin entrades d'elavoració pròpia com no, per això he fet aquesta petita presentació, on qui em llegeixi pot saber una mica més de mi.


Benvinguts!


Gènia.

21 juliol 2013

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos